viernes, 30 de diciembre de 2011

Nadal a la Llar

El Nadal ha arribat a la Llar d'infants el Parquet

I això s'ha notat sobretot per que em tingut l'arribada del Tió (que ve de la muntanya per cagar molts regals als infants). Durant tot el mes de Desembre em anat cuidant i mimant a aquest Tió per tal de que ens cagui molts regalets.. i El dia 23 va ser el dia màgic i esperat per tots.

Desprès de cagar-lo (infants i professors tots molt emocionats) ha arribat el moment més trist l'acomiadament del nostre estimat Tió..

Entre somrrirues i plors li desitjarem una bona entrada d¡any u un Bon Nadal per a ell també.

Que així sigui.
:D

viernes, 9 de diciembre de 2011

Preparant el conte

Avui aprofitant que no he tingut classe he aprofitat per preparar-me un conte que tinc que explicar a la asignatura d' habilitats Social (la veritat que no sabia ben bé ni quin conte escoliir, perque clar n' hi ha tants.. i de tant xulus..)

pero finalemnt m'he decidit per un, i crec que la representació quedara molt xula.
:D

jueves, 8 de diciembre de 2011

La caixa de musica

Aquesta setmana vaig anar a la llar un mati i vaig portar als infants una caixeta de musica que tinc a casa del Petit Príncep.

Els hi va agradar moltíssim (i casi me la trenquen i tot..) jajaja

viernes, 2 de diciembre de 2011

Experimentació amb plastilina

Avui a la classe d'expressió i comunicació s'ha treballat una tecnica nova; aquesta consistia en realitzar un dibuix lliure i omplir-lo per dintre de plastilina i al final pintar el fons.

Aqui tenim el resultat:
:D

martes, 29 de noviembre de 2011

Visita al museo de la xocolate

Ahir a la tarde vam anar els 2 cursos de Educació Infantil a visitar el museo de la xocolate a Barcelona.
Va ser molt gratificant i divertit poder nexperimnetar (i tastar) jejeje la xocolate!

Despres vam fer una visita per el museo i vam poder preciar figures de gran tamany fetes de xocolate (com Asterix i Obelix o el Pollo)

sábado, 26 de noviembre de 2011

Experimentació amb aigua

Avui a la llar d'infants ha tocat fer expermientació amb aigua a la classe de les formigues.
La veritat que tot i començar a fer fred els infants han passat una estona única i molt divertida, i jo amb ganes de repetir (tot i quedar tot xop) jejejejej
ES REAL!

martes, 22 de noviembre de 2011

Virutes de colors a la llar

Avui a la llar d'infants teniem que fer una activitat amb material de casa, podien escollir entre 2 (colors de fusta o plastidecors) els infants la majoria han volgut escollir plastidecors.. Ha sigut llavors quan he recordat una practica que hem treballat a Expressio i comunicació aquest any, la practica es diu Virutes de colors; i consisteix en:

1-Amb la maquineta fer punxa als plastidecors)
2-Omplir un full amb les virutes dels plastidecors
3-Planxar el dibuix.

Aixi ho hem fet (l'últim pas ho feiem els educadors) i ha quedat la mar de bé l'activitat
Molt maku tot

lunes, 21 de noviembre de 2011

El conte

Avui a la llar d'infants ha sigut dia de explicar contes, i com estic en pràctiques m'han fet explicar-los a mi, (la veritat es que no estava gaire nervios, ja que no són coses que m'estressin gaire, (ja se sap, quan una cosa agrada tampoc cal posar-se molt nervios)
I la veritat es que ha sigut una experiencia molt maca ja que els infants han escoltat el conte i participaven durant les explicacions.

lunes, 31 de octubre de 2011

Experminetació amb xocolata

A la llar d'infants divendres passat vaig canviar d'aula i vaig deixar als bebes per anar amb els nens d'1 a 2 anyets. La veritat que m'ha fet molta pena deixar als bebes ja que tot i no poder anar cada dia els hi he agafat molt de carinyu i estimació, i en aquella aula mu he passat molt bé!

(exepte l'hora de dormir.. que els bebes ploren moltissim i es molesten mutuament) cosa normal, pero que com no estic acostumat hi han haguts moments en que m'he desesperat una mica.. jejjeeje

Pero ara afronto una nova etapa amb en una altre aula, i la vertat que estic nervios per verue com son els infants d'aquesta edat, com treballen, com juguen, com es relacionen, com evolucionen a nivell psicomotor, d'autonomia, d'habits..  Tinc moltes ganes de veure aquets trets, i n'estic segur que sera molt gratificant

lunes, 19 de septiembre de 2011

Primers dies de la llar d' infants

Avui dilluns 19 de Setembre he començat les classes de practiques a la llar dìnfants El Parquet, i la meva classe es la de les Formigues (bebes de 04 mesos a 1 any)